Skip to content

Wat is een bedrijf

zonder een website ?

De communicatiemiddelen van morgen

Wees altijd,
overal !

Succesvolle websites zijn websites die de juiste soort bezoekers blijven aantrekken en er een klant van maken. Dit vereist publicatie van consistente inhoud en monitoring van de website om ervoor te zorgen dat deze aan zijn doelstellingen voldoet.

Showcase website

Online aanwezigheid heeft een sterke invloed op hoe mensen over uw bedrijf denken. Daarom is het vandaag cruciaal om op internet aanwezig te zijn.

E-commerce

Met een online winkel kunt u permanent verkopen. Je moet je doelgroep verleiden terwijl je hem gemakkelijk en zonder aarzeling laat navigeren.

Website herontwerp

Uw site heeft een ontwerp dat verouderd is of niet is geoptimaliseerd voor de hedendaagse technologieën. Herontwerp kan een winnende strategie zijn.

Digitale marketing

Om dagelijks met uw doelgroep te communiceren, helpen wij u uw verschillende online communicatienetwerken op te maken.

Ontdek onze diensten

Een website hebben is geweldig,
de beste blijven is beter !

Zodra de website is gelanceerd, kunnen we u helpen met uw contentstrategie en verdere verbeteringen aanbrengen aan de website, zodat deze een positief rendement op uw investering genereert.

Graag bespreken we deze vraag met u verder in detail en beantwoorden we uw vragen.

Testimonial

Een paar woorden van onze klanten

" Nos bûches glacées furent un grand succès en cette fin d'année ! Un immense merci pour tout ce que vous avez fait pour nous aider à promouvoir ce produit de fête ! Nous remettrons ça l'année prochaine. "

Caroline Aussems Gérante Mi Joya

Ons
werkproces

Ons werkproces

01.

Ontdekking

Ontwikkeling van een sitemap en een interactief prototype, zodat alle functies in de browser kunnen worden getest en goedgekeurd.

02.

Ontwerp

Ontwikkeling van het website-ontwerp in overeenstemming met de huisstijl en de visuele identiteit. Grafische elementen toevoegen om de bezoeker te begeleiden. Relevante keuze aan foto’s of andere afbeeldingen om de site te kleden.

03.

Ontwikkeling & Tests

Ontwikkeling van een functionele website op het WordPress Content Management Systeem.
Laatste test en debug op de ontwikkelserver vóór de lancering.

Digitale marketing

Onze superheld-krachten

Web ontwikkeling 13

Responsive design

Een site die een esthetische dimensie en een perfecte ergonomie combineert, of het nu gaat om een groot scherm, een klein scherm, een tablet of een smartphone.

Web ontwikkeling 14

SEO & Adwords

SEO verbeterd dankzij relevante inhoud. Met AdWords kunt u als eerste worden weergegeven op basis van de zoekwoorden die door uw doelgroep wordt opgezocht, naargelang uw budget.

Web ontwikkeling 15

Onderhoud en technische ondersteuning

Een jaarlijks onderhoud omvat: updates, probleemoplossing, toepassing van de nieuwe Google SEO-standaard, website-optimalisatie.

Web ontwikkeling 16

Training en documentatie

Training in het gebruik van uw site en volledige documentatie. Om meer autonoom te zijn en vrij om de inhoud te wijzigen.

Web ontwikkeling 17

Meertalig

België is complex qua communicatie, u zal zeker een site in meerdere talen nodig hebben om uw boodschap te verspreiden.

Web ontwikkeling 18

Webdesign

Zelfs via internet is het belangrijk om een visuele en esthetische samenhang te bewaren. We respecteren je grafische identiteit.