Skip to content

We zijn gek

op onze klanten

De beste communicatie

Laat u opmerken !

We houden van gedurfde en gekke ideeën. Het lanceren van het product of merk is absoluut ons DING !

Vanaf de eerste uitwisseling, via de ontwikkeling van uw identiteit tot de lancering, begeleiden wij u met de ontwikkeling van uw merkstrategie.

Wij zullen u helpen bepalen hoe uw klanten uw bedrijf, uw winkel en uw product ervaren. We bepalen samen uw positionering en de aspecten van uw merk die uniek zijn.

Logo

Symboliseer uw bedrijf met een logo. Duidelijkheid en eenvoud zullen de voorkeur genieten. Uiteindelijk wordt uw logo in een fractie van een seconde herkenbaar.

Huisstijl

Uw project heeft een sterk en innovatief grafisch handvest nodig dat de rode draad van uw algehele communicatie bepaalt.

Visuele identiteit

Er zal veel zorg worden besteed om ervoor te zorgen dat uw grafische identiteit consequent consistent blijft en aangepast is aan alle uitzendmedia.

Website

Online aanwezigheid heeft een sterke invloed op hoe mensen over uw bedrijf denken. Daarom is het vandaag cruciaal om op internet aanwezig te zijn.

Ontdek onze diensten

Alles wat u nodig heeft
om uw merk te lanceren !

We bieden een globale oplossing en ondersteuning tot het afdrukken.
Een originele en opvallende lay-out is het kenmerk van onze grafisch ontwerper.

Aarzel niet, neem contact met ons op en ontmoet ons snel.

Testimonial

Enkele woorden van onze klanten

" Onze kerststronken waren tijdens het eindejaar een groot succes ! Hartelijk dank voor alles wat jullie hebben gedaan om ons te helpen om dit product te promoten ! Dit doen we volgend jaar zeker opnieuw."

Caroline Aussems Manager Mi Joya

Ons
werkproces

Ons werkproces

01.

Contact maken

We beginnen onze aanpak altijd met een echte ontmoeting. U presenteert ons uw project en wij decoderen uw behoeften.

02.

Het creëren van je identiteit

De creatie van het logo is een belangrijke stap. Onze creativiteit zal een artistieke en professionele dimensie aannemen door u verschillende logo’s voor te stellen, in overeenstemming met uw product.

03.

Lancering van het project

Nadat het logo is goedgekeurd, worden de varianten aangemaakt van deze visuele identiteit voor alle mogelijke media. Met respect voor de belangrijskte richtlijnen van uw logo.

Grafisch ontwerp

Te gekke stuff

Merkstrategie 7

Afdruk

Een originele en opvallende lay-out is het kenmerk van onze grafisch ontwerper. Flyer, poster, brochure, oprollen, aankondiging, verpakking en andere afdrukken.

Merkstrategie 8

Opmaak

Het tijdschrift of de catalogus is de ideale ondersteuning voor de communicatie van producten en de volarisatie ervan. We hebben een sterke ervaring op dit gebied.

Merkstrategie 9

Begeleiding en leveranciers

Je bent niet vertrouwd met de wereld van drukken? Geen probleem, Mobil Graphic begeleidt u tijdens de productie van uw communicatieobjecten.