Skip to content

Juist mikken met de lokale missie

Onze samenwerking met de Lokale Missie van Elsene begon toen MOBIL Graphic nog gevestigd was in de buurt van het Flageyplein te Elsene.

We werden opgeroepen om deel te nemen aan de openbare aanbesteding van de vereniging. Met als doel om een gloednieuwe visuele identiteit te ontwerpen om hun 20-jarig bestaan en nieuw pand in te huldigen.

Ons dossier werd met grootste zorg voorbereid, om dat dit project ons echt ter harte nam, als inwoner van de stad en non-stop “werkzoekend” naar projecten, deze mogelijke samenwerking was echt iets voor ons !

Yes ! We werden uitgekozen.

Visitekaart ontwerpenZoals elk startent project is onze samenwerking begonnen met het ontwerp van het logo en vervolgens werden de richtlijnen van de huisstijl opgemaakt. Zodra ze plaats namen in hun nieuw pand, werden alle wanden van de burelen en lokalen bekleedt met vitrofanies.

Tegelijkertijd hebben we hun nieuwe website ontwikkeld en hun communicatieteam opgeleid, zodat ze bepaalde elementen autonoom kunnen integreren.

Juist mikken | MLXL 1We werken nog steeds samen met de Lokale Missie van Elsene voor de grafische en digitale communicatie. We ontwerpen regelmatig flyers en brochures van opleidingen en verwerken deze ook in een digitale e-mailing.

Dit jaar fleuren we de presentatie van hun resultaten en jaarverslag wat op.

Kortom een geweldig leuke samenwerking dat al  drie jaar duurt en niet op het punt staat om te stoppen.

Ontdek de vereniging hier : www.mlxl.be

 

 

Juist mikken | MLXL 2

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin